Skip to main content

About me

Waar ik sterk streef naar persoonlijke connectie wil ik ook jou, de persoon die zijn of haar weg heeft gevonden naar mij, laten binnenkijken wie ik ben.

Ieder individu kent gedurende zijn levensjaren heel wat persoonlijke groei. Wie je als persoon bent, groeit maar veranderd ook met de tijd. Dat dit stukje binnenkijken dus nog een aantal keren kan veranderen, dat sowieso.

Wendy vandaag is onderneemster, creatieveling en mama van de allerliefste zoon Mathis. Ze is social media gekend onder de naam ‘Simplicity by Wendy’, en merkt steeds meer de behoefte naar het adviseren en ondersteunen van anderen in hun online awareness.

Na enkele jaren actief te zijn geweest in de sales sector voelde ik de bewustwording, de vraag en vooral de angst naar het social media luik.

Mijn non-stop gedrevenheid en digitale creativiteit wil ik met R.ACONTEUSE heel graag inzetten om met jou aan de slag te gaan. Ik houd van openheid en hanteer een hands-on aanpak waarbij authenticiteit en diversiteit steeds centraal staan.

En het belangrijkste: geen poespas, maar life as it is graag.